Tag: Izraeli

Total 41 Postime

Kush është Hamasi?

Kush e mbështet Hamasin dhe prej ku i marrin raketat? Kundërshtari i Organizatës për Çlirimin e Palestinës po lufton me sasi të mëdha raketash Izraelin. “Radikal islamik” – kjo fjalë