Tag: Prison

Total 1 Postime

Dhunë në burgje

32 viktima, duke përfshirë 3 gardianë dhe 29 të burgosur, janë shënuar në dhunën e shfaqur si rezultat i revoltës së të burgosurve në burgun Vahdet, njërën nga burgjet më