Të gjitha parate e ekspozitës fotografi i dhuron për fëmijët me kancer

Fotografi Liridon Shala, të gjitha paratë e grumbullura nga ekspozita e tij e fotografisë i ka dhuruar për fëmijët e prekur nga kanceri.

Këtë ai e ka bërë të ditur përmes rrjetit të tij social facebook. Fillimisht, ai thotë se kishte planifikuar të ndaj gjysmën e mjeteve por duke pas parasysh nevojën e madhe që kanë këta fëmijë, ai  ka vendosur ti deponojë 100% të mjeteve, raporton Lajme365

‘‘Shumë totale e mjeteve të deponuara është 300 euro’’, ka shkruar ai.

Postimi i plotë:

Për transparencë

Nga nisma për shitjen e fotografive janë shitur gjithsej 9 foto gjithsej 293.30 euro (7 foto nga 30 euro, 1 40 euro, dhe një tjetër 43.30. Në fillim kam deklaruar se do të derdhen 50% e mjeteve, por duke patur parasysh nevojën e madhe që kanë këta fëmijë, kam vendosur ti deponojë 100% të mjeteve.

Shumë totale e mjeteve të deponuara është 300 euro.

Ju faleminderit gjithsecilit që ju keni bashkëngjit kësaj nisme në çfarëdo forme që keni patur mundësi!