Të miturit në Skenderaj i gjenden dy armë zolla dhe një maskë

Gjatë natës së mbrëmshme në një kontrollë në fshatin Klinë e Epërme e Skenderajt, Policia e Kosovës  ka gjetur dy armë zolla dhe një maskë. Ato dyshohet se i takojnë një të mituri. 

Pas shoqërimit në stacion, i dyshuari është liruar. Kjo u bë me urdhër të prokurorit. Rasti shkon në procedurë të rregullt, njofton Sinjali.com