Teatri Profesionist i Prizrenit shfaq sonte premierën ” Leonse & Lena “

Me tekst të autorit të mirënjohur gjerman, George Büchner, për herë të parë në Kosovë inskenohet nga trupa e Teatrit Profesionist të Prizrenit, në regji të regjisorit austriak, Andreas Pronegg. Në rolet kryesore do të paraqiten aktorët: Alban Krasniqi, Edona Sopaj, Hajat Toçilla,Alban Morina, Liridona Shehu, Alaban Çela, Zanë Duraku, Rifat Smani etj. Premiera shfaqet sonte nga ora  20:00 , ndërsa reprizat me 14 dhe 15 Qershor .