Tërmet në Pakistan, 19 të vdekur dhe mbi 300 të lënduar

Shkaku i një tërmeti me madhësi 5.8 në Pakistanin lindor 19 njerëz të vdekur dhe mbi 300 të lënduar. Epiqendra e tërmetit ishte afër qytetit të Mirpur në rajonin Kashmir.


Sipas fotografive të qarkulluara në rrjetet sociale shihet një e qarë gjigante në rrugën kryesore dhe shtëpi pjesërisht të shkatëruara. Shuma e saktë e dëmeve ende nuk është saktësuar./bbcnews
https://www.bbc.com/news/world-asia-49814309