Termet në Tiranë

Sot në mëngjes janë dëgjuar dridhje të tokës në Tiranë, Rreth orës 10:10 minuta janë regjistruar dridhjet

mirëpo ende nuk ka ndonjë njoftim për fuqinë e dridhjes dhe dëmet e mundshme. Kështu ka njoftuar Syri.net.