Tërmeti “shkund” Shqipërinë, lëkundje të forta thuajse në të gjithë vendin dhe Kosovë

Lëkundje të forta tërmeti janë regjistruar pak minuta më parë në Tiranë dhe qytete të tjera të vendit. Më i forti është regjistruar 7 ballë, ndërsa lëkundje ka pasur në Elbasan, Vlorë, Shkodër, Fushë-Krujë, etj. Në panic, banorët kanë dalë jashtë. Deri tani nuk ka raportime për të lënuar në njerëz apo dëme materiale.

Lëkundje të forta tërmeti janë regjistruar pak minuta më parë në Tiranë dhe qytete të tjera të vendit.

Më i forti është regjistruar 7 ballë, ndërsa lëkundje ka pasur në Elbasan, Vlorë, Shkodër, Fushë-Krujë, etj.

Në panic, banorët kanë dalë jashtë.

Deri tani nuk ka raportime për të lënuar në njerëz apo dëme materiale.

Lëkundje të tokës janë ndier edhe në KosovË.