Thaçi dekreton shefin e ri të AKI-së

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka dekretuar shefin e ri të AKI-së, Kreshnik Gashin.Kjo është bërë e ditur në faqen zyrtare të Presidencës.

“Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, kanë emëruar për Drejtor të ri të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë (AKI), Kreshnik Gashin, si dhe për Inspektor të Përgjithshëm të AKI-së, Burim Ramadanin. Ky vendim është marrë bazuar në nenin 84, paragrafin 21, bazuar në nenin 94, paragrafin 8, të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, bëhet e ditur në faqen zyrtare të Presidencës.