Thyhet kisha në Vitomiricë të Pejës

Është thyer objekti i kishës që ndodhet në fshatin Vitomiricë të Pejës, me ç’rast ka pasur edhe vjedhje të sendeve aty.

Policia e Kosovës ka njoftuarnsez blnjë person, mbikëqyrës i kishës në fshatin Vitomiricë të Pejës ka raportuar se në objektin përcjellës të kishës janë dëmtuar disa xhama të dritareve dhe janë vjedhur sende të ndryshme.

Njësitet policore kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke hetuar rastin.

Lidhur me rastin është informuar edhe prokurori.