Tmerri i tërmetit 7.5 ballë/ Fotot e panikut në Tiranë

Një pjesë e madha e Tiranës ka dalë në rrugë dhe pa braktisur shtëpitë nga frika e nje lekundjeje të katërt. Fotoja e mësipërme nga rrethrotullimi i Komunës Parisit tregon atë që Lapsi.al ka parë dhe në rrugën Brigada VIII dhe në zonën e bllokut. Tërmeti 5.8 ballësh që u paralajmërua këtë verë  nga presidenti i republikes, ka ndodhudh dhe sa lëkundjet e forta po aq dhe bestydnitë rreth tij kanë tmerruar tiranasit.