Trajkoviq pas votimit: T’i japim fund dhunës së Beogradit

Ka votuar edhe Rada Trajkoviq e cila pas votimit ka thënë “T’i japim fund dhunës së Beogradit”.

“Sot është një ditë e madhe dhe mëngjes i bukur. Besoj se qytetarët do t’i zgjedhin përfaqësuesit nga lista e Koalicionit “Liria” për t’i përfaqësuar. T’i japin fund kësaj dhune të Beogradit për mos lirinë e përkrahësve tanë. Ne do t’i mbrojmë interesat e qytetarëve”, shkruan TopChannel