UNDP ka dhuruar donacion për Policinë e Kosovës

Sot United Nations Development Programme (UNDP) zyra në Kosovë dhuroi donacion për Policinë e Kosovës 1200 maska dhe 4500 doreza. Të cilat do t’iu shërbejnë zyrtarëve policor në funksion të parandalimit dhe mbrojtjes së shëndetit gjatë menaxhimit të situatës me COVID-19 ,- njoftoi Policia e Kosovës përmes një postimi në Facebook, përcjell lajme365.