“UP seksiste”, nis protesta para rektoratit për shkarkimin e Ardian Kastratit

“UP seksiste”, “Seksistat jashtë”, janë dy nga parullat që po i mbajnë në duar protestutesit të cilët po protestojnë para Rektoratit për shkarkimin e Ardian Kastratit – profesor universitar në Univeristetin e Prishtinës dhe deputet i PDK-së.

Protesta po përcillet me vëmendje të madhe nga mediat, ndërsa drejtuesit e saj akoma nuk janë prononcuar për media.

Ndërkohë, shkarkimi i Kastratit po kërkohet edhe me anë të dy peticioneve online. Tashmë të nënshkruara nga mijëra qytetarë.

Për gjuhën e tij nuk është deklaruar akoma askush nga PDK, gjithashtu as Ardian Kastrati nuk i është përgjigjur thirrjeve të Gazetës Express.