Ushtria amerikane mund ta varros liderin e ISIS-it në një vend të çuditshëm

Një burim i njohur ia ka treguar CNN-it se trupi i liderit të ISIS, Abu Bakr al-Bagdadi mund të hidhet në det.

Këshilltari i Sigurisë Kombëtare të Shtëpisë së Bardhë Robert O’Brien në “Meet the Press” të NBC tha se ai pret që SHBA ta ndjekë të njëjtin protokoll si me Osama Bin Laden. Udhëheqësi i Al-Qaedas u vra në operacionin e vitit 2011 në Pakistan nga uniformat e Marinës amerikane dhe u varros në det.

Duke u shfaqur në “Meet the Press”, O’Brien tha se trupi i Bagdadit do të shuhet siç duhet.

I pyetur nëse SHBA-ja do të ndiqte të njëjtin protokoll si me Bin Ladenin, O’Brien tha: “Unë do të prisja që të ndodhte kështu”.