Ushtria dhe Policia presin në radhë për të dhuruar gjak

Sot është Dita Ndërkombëtare e Dhurimit të Gjakut, dhe për nderim të kësaj dite, shumë ushtarë dhe policë të Kosovës, janë duke pritur në rend në sheshet e Prishtinës, për të dhuruar gjak.

Gazeta Blic, ka siguruar disa pamje, ku ushtarët dhe policët kosovarë, po presin në rend për të dhënë kontributin e tyre, përmes dhurimit të gjakut.

Në këtë ditë, kanë paralajmëruar shumë persona që në mënyrë të organizuar do të shkojnë për të dhuruar gjakë.