Valon Syla: Pse duhet të lejohen të votojnë ata pa shtetësi kur s’i lejon as Gjermania

Në Pressing po diskutohet lidhur me ndryshimin e Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme në vend.

Gazetari Valon Syla mendon se e gjithë kjo është një lojë e VV’së për të dërguar vendin në zgjedhje të reja.

“Nënshtetësi dhe pa shtetësi. Kush janë ata në Munih që duhet me votu për neve këtu në Kosovë pa kurrëfarë lidhje”, tha Syla.

“Kur shteti gjerman, të cilin ata e kanë zgjedh s’ju lejon dyshtetësinë pse po u dashka na me ia leju atij”, shtoi ai.

“Kjo është lojë për t’i thënë Jo këtij ligji e për të shkuar në zgjedhje të reja”, theksoi Syla.