Varroset në Podujevë gruaja e vrarë në Prizren nga bashkëshorti

Sot në Podujevë po bëhet varrimi i Armenda Aliut, e cila humbi jetën pasi u qëllua me 15 plumba të martën në Prizren.

Në varrim janë prezentë qytetarë të shumtë dhe familjarë me kurora lulesh, përshirë këtu edhe dy vajzat dhe nëna e saj, të cilat të veshura me të zeza po i japin lamtumirën e fundit të ndjerës.