Vazhdon asfaltimi i rrugëve dhe rrugicave në komunën e Fushë-Kosovës

Komuna e Fushë-Kosovës ka njoftuar se këto ditë po asfaltohet rruga “Pajazit Islami” njëra anë me një gjatësi prej 225 m dhe rruga “Naser Sekiraqa” në Nakarad, po ashtu në njërin krah me një gjatësi prej 80 m.

“Pritet që deri në fund të muajit të përfundojnë punimet dhe kështu me asfaltimin e këtyre rrugicave banorët do të kenë mundësi më të lehta për të lëvizur”, thuhet në njoftimin e komunës.

Fotografia e Komuna e Fushë-Kosovës - Faqja Zyrtare
Fotografia e Komuna e Fushë-Kosovës - Faqja Zyrtare