Vdes mjeku i njohur kosovar

Ka vdekur doktor Ismet Miftari, specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës.

Lajmi është bërë i ditur nga Oda e Mjekëve të Kosovës.

Përmes një njoftimi ata i kanë shprehur ngushëllime familjarëve.

Ndahet nga jeta Dr. Ismet Miftari

Dr.Miftari ka qenë specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës. Diplomoi në Fakultetin e Mjekësisë në vitin 1979. Pas diplomimit punësohet në Shtëpinë e Shëndetit në Skënderaj. Specializimin gjinekologji dhe obstetrikë e përfundoi në Sarajevë në vitin 1986. Ishte një nga mjekët gjinekolog, ndër të parët që kishte komuna e Skenderajt. Ishte mjek i përkushtuar ndaj profesionit të tij, mbi të gjitha ishte një njeri i dashur dhe shumë punëtor.

Oda e Mjekëve të Kosovës, i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjarëve, miqve dhe kolegëve të tij.