Vdes pacienti i shtatë nga COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se sot në orët e mbërmjes në Njësinë e Kujdesit Intenziv ka vdekur pacienti Z.I, i moshës 72 vjeçare nga Komuna e Gjilanit i cili ishte i diagnostifikuar me COVID-19.

Pacienti është pranuar në Klinikën Infektive me datën 31.03.2020 në gjendje të rëndë dhe kishte edhe sëmundje të tjera shoqëruese.

 

KY është njoftimi i Ministrisë së Shëndetësisë: 

Klinika Infektive e QKUK-së ka njoftuar sonte se sot më 09.04.2020 në orët e mbrëmjes, në Njësinë e Kujdesit Intensiv të kësaj klinike, ka vdekur pacienti Z.I, i lindur më 1948 nga komuna e Gjilanit, i diagnostikuar me COVID 19.

Pacienti është pranuar në Klinikën Infektive me datën 31.03.2020 në gjendje të rëndë dhe kishte edhe sëmundje të tjera shoqëruese.

Kjo është vdekja e shtatë nga Covid-19 në Kosovë.

Ministria e Shendetesise