Vedat Muriqi me mesazh falenderues pas largimit nga Fenerbahçe

Vedat Muriqi tashmë zyrtarisht është një futbollist i Lazios, ku të dyja klubet e kanë konfirmuar marrëveshjen.

Muriqi para dy ditësh kishte zbarkuar në Romë, ku fillimisht pushoi një ditë, ndërsa të nesërmen kreu testet mjekësore.

Lazio ka njoftuar se tashmë marrëveshja është mbyllur dhe lojtari do të jetë pjesë e tyre.

Muriqi nëpërmjet një mesazhi falenderues i është drejtuar klubit Fernbahçe dhe tifozëve të saj: