Veliu nuk voton, largohet nga seanca e Kuvendit

Pas dështimit të votimit në ruandin e parë për presidentin e vendit, fillon procesi i votimit në ruandin e dytë.

Deputetët e parë shihen se kanë filluar të votojnë sërish për herë të dytë, deputeti dhe ish-ministri i Punëve të Jashtme, Agim Veliu është parë tek është larguar nga seanca e Kuvendit.

Veliu së bashku me Hotin dhe Selmanajn nuk morën pjesë as në porcesin e votimit në ruandin e parë./Demokracia.com