Vërshime në Rahovec (Video)

Rahoveci në orët e pasditës është goditur nga stuhi shiu të cilat kanë shkaktuar dëme në infrastrukturë dhe në tokat bujqësore të kësaj komune.

Në video të publikuara nga banorë të zonës, shihen rrugë të vërshuara nga uji si pasojë e rreshjeve të mëdha të shiut.