Vërshimet në Iran shkaktuan 20 viktima

Vërshimet me të cilat po përballen Irani që nga 8 maji kanë shkaktuar së paku 20 viktima dhe duke lënduar së paku 37 qytetarë të këtij shteti.

Rreshjet e shkaktuara në shkurt të këtij viti gjithashtu kishin lënë prapa 78 viktima dhe një dëm material prej mbi 7 miliardë dollarësh.