Veterani i luftës kërkon ndihmë për shërim nga leukemia akute

Nasuf Mjekiqi, i lindur më 05.05.1976 nga fshati Grabovc i Komunës së Obiliqit është diagmostifikuar me sëmundjen e rëndë Leucemia Acute.Nasufi është veteran i luftës dhe baba i tre fëmijëve.Shërimi i tij jashtë vendit kushton 155 mijë euro.

Familja nuk ka mundësi ta siguroj këtë shumën për shërimin e tij.Andaj familjarët lusin për ndihmë.Të gjithë ata që kanë mundësi, këtë mund ta bëjnë nëpërmjet kësaj xhirollogarie bankare.

Nr i llogarisë bankare.XK051501170000633770Blerim Mjekiqi.