Video e filmuar nga ushtarët serbë tregon masakrën që ua bënin shqiptarëve

Një video e incizuar nga vet ushtarët serbë, ka filluar të shpërndahet nëpër rrjetet sociale në masë të madhe.

Kjo video e publikuar tregon terrorin e ushtruar nga forcat serbe kundër shqiptarëve të pa armatosur, ndonëse nuk dihet burimi origjinal i videos,

Në këtë video shfaqen pamje të rënda dhe eksplicite, ku ushtarët serbë pushkatojë viktima shqiptare të pafajshme.

Në Kosovë ende janë rreth 1,647 të pagjetur që nga 1999-a. Kohëve të fundit kanë filluar të zbulohen varresa masive nëpër Serbi.

E fundit është zbuluar në afërsi të Rashkës, për të cilën dyshohet se mbi trupa është ndërtuar një minierë. /Gazeta Express/