Video nga përplasja fizike në Kuvendin e Kosovës mes deputetëve të LDK-së dhe VV-së

Seanca e Kuvendit të Kosovës është ndërprerë pasi deputeti i LDK’së, Arben Gashi, dhe disa deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje pas një debati plot tension për të pagjeturit janë shtyrë edhe fizikisht mes vete.

Gjithë ngjarja ka nodhur derisa ka qenë duke folur Saranda Bogujevci-Rama./Express/