Videoja e publikuar nga Hashim Thaçi

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi mëngjesin e së mërkurës ka publikuar pamje nga Prishtina.

Në videon e publikuar nga Thaçi, është vënë në pah çdo pjesë të kryeqytetit.

Thaçi në mbishkrim të videos ka shkruar se Prishtina ka rinin me energjinë dhe gjallërinë më unike në rajon.

“Prishtina, vendi me rininë, energjinë dhe gjallërinë më unike në rajon”, ka shkruar Thaçi.