Vitia: Të gjithë bashkë për mbrojtjen e jetës dhe shëndetit

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia përmes një statusi në Facebook, ka falënderuar të gjithë ata që po ndihmojnë në realizimin e masave të ndërmarra për të mbrojtur jetën dhe shëndetin.

Vitia ka thënë se sot dëshirojmë vetëm t’ju falemnderojmë, të gjithë qytetarët dhe ata të cilë po luftojnë kundër pandemisë COVID-19.

Postimi i plotë:

Të gjithë bashkë për mbrojtjen e jetës dhe shëndetit

Të nderuara qytetare dhe qytetarë,

Sot dëshirojmë vetëm t’ju falenderojmë:

T’ju falenderojmë për bashkëpunimin tuaj duke qëndruar në shtëpi në këto kushte të vështira, ndihmoni realizimin e masave të ndërmarra për të mbrojtur jetën dhe shëndetin.

T’ju falenderojmë ju qytetarë që përbëni efektivin e Policisë së Kosovës.

Ju qytetarë që jeni mjekë, infermierë, epidemiologë, laborantë, mami, si dhe ju që përbëni të gjithë stafin mbështetës.

Ju qytetarë që keni sot përgjegjësinë e lartë të të qenit kryetarë të Komunave, ose të jeni staf i tyre.

Ju qytetarë që realizoni tërë veprimtarinë biznesore, prodhuese e tregtare, që siguroni prapavijën e rezistencës sonë të përditshme.

Ne po e monitorojmë çdo orë gjendjen dhe po trajtojmë me përgjegjësi çdo vështirësi që po paraqitet.

Do të përpiqemi t’i përgjigjemi çdo pyetjeje që do të na vijë prej jush me qartësinë e nevojshme dhe shpejtësi.

Më e rëndësishme se kurrë më parë është: angazhimi kolektiv dhe adresimi profesional.

Ju faleminderit edhe njëherë.

Së bashku edhe njëherë të mobilizuar për të mbrojtur të drejtën absolute, të drejtën e jetës.