Vjedh stoli ari, arrestohet një femër në Rahovec

Në Rahovec është arrestuar e dyshuara nën dyshimin se e njëjta një personi të gjinisë mashkullore ia ka vjedhur një sasi stoli ari në shumë të pa njohur.

Sipas policisë, e njëjta është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.