Vogëlushi nga Hoqa e Vogël vuan nga një sëmundje e rëndë, kërkohet ndihmë për shërim

Veton Gashi nga fshati Hoqë e Vogël, Komuna e Rahovecit, është diagnostikuar me një sëmundje të zemrës.

Për ta ndihmuar vogëlushin kosovar duhen15,000 euro.

Familja dhe të afërmit kërkojnë ndihmë nga ata që kanë mundësi t’i ndihmojnë Vetonit.

Më poshtë të dhënat: