Votat që morën kandidatët e PDK’së në Vushtrri

Partia Demokratike e Kosovës ka arritur që në këto zgjedhje në komunën e Vushtrrisë të marrë 6526 vota gjithsej, apo shprehur në përqindje rreth 20.14%.

Në një listë të siguruar nga mediumi lokal VushtrriaOnline shihet se bartësi i listës, Enver Hoxhaj është më i votuari me 4362 vota, i përcjellur nga Kurtan Kajtazi me 2589 vota, dhe Xhevahire Izmaku 2052 vota.

Menduh Abazi, si aderim i ri në PDK, në këto zgjedhje në komunën e Vushtrrisë si kandidat del të ketë marrë 1936 vota.

Isa Hajrizi, është një prej kandidatëve që poashtu ka marrë një sasi jo të vogël të votave, ku sipas listës ai ka siguruar 1929 vota.

Uran Ismaili, i dyti në listën e PDK-së sipas kësaj liste ka marrë 1036 vota.

Në mesin e kandidatëve me vota katër-shifrore është edhe Bedri Hamza, i cili ka arritur të sigurojë në Komunën e Vushtrrisë 1101 vota.