Xhavit Haliti e Gani Dreshaj shpallen fajtorë që sulmuan Arben Gashin – Gjykata i dënon me para

Gjykata Themelore në Prishtinë ka marrë vendim sot për ish-deputetët Xhavit Haliti dhe Gani Dreshaj, për sulmin që këta të fundit i kishin bërë në Kuvend të Kosovës, ish-deputetit të LDK-së, Arben Gashit.

Në vendimin e Gjykatës të siguruar nga Gazeta Express shkruhet se Xhavit Haliti shpallet fajtorë pasi që e kishte sulmuar duke e shtyrë me bërryl të dëmtuarin Arben Gashi.

Derisa, Gani Dreshaj shpallet fajtorë pasi që me dashje e ka kanosur deputetin Arben Gashi duke i thënë “kom me ta prish fytyrën”, me ç’rast te i njëjti ka shkaktuar ndjenjën e frikës dhe të ankthit.

Xhavit Haliti dhe Gani Dreshaj janë dënuar me nga njëmijë e dyqind e pesëdhjetë euro gjobë të cilën obligohen që ta paguajnë brenda 15 ditësh./GazetaExpress/