Zafir Berisha në pak rreshta shumë gabime drejtshkrimore

Një pozitë e rëndësishme shtetërore i është besuar zëvendësministrit Zafir Berisha.

Ky i fundit tash e tutje do të ushtrojë detyrat dhe përgjegjësitë e koordinatorit nacional për siguri kibernetike.

Pas emërimit në këtë pozitë, Berisha përmes një statusi në Facebook ka thënë se ngritja përgjegjësisë në strukturat e sigurisë së Kosovës lidhur me parandalimin dhe luftimin e sulmeve kibernetike në vendin tonë duhet të jetë prioritet i prioriteteve.

Në një shkrim të shkurtër, Berisha ka bërë disa gabime drejtshkrimore bazike, duke vendosur shkronjën ë në vend të gabuar, dhe duke gabuar shkronjën “r” me shkronjën “rr”.

Postimi i Berishës: 

Ngritja përgjegjësisë në strukturat e sigurisë së Kosovës lidhur me parandalimin dhe lufëtimin e sulmeve kibernetike në vendin tonë duhet të jetë prioritet i prioriteteve!

Zhvillimi i shpejtë i teknologjisë kompjuterike dhe internetit, si në çdo vend të botës edhe në Kosovë ka rritur reziku nga sulmet kibernetike, prandaj avancimin e strategjisë për mbrojtje kibernetike nga incidentet, sulmet, krimet dhe terorizmi në këtë fushë është shumë jetike për sigurin e Kosovës!
Zafa