Zafir Berisha: Vetëm një argat e servil i “azilantit” si Betim Gjoshi mundet me thënë që Fatmir Limaj ka qenë kundër UÇK-së!

Zëvendësministri dhe Koordinatori për Siguri Kibernetike, Zafir Berisha  përmes një postimi në rrjetin social facebook, ka shkruar se vetëm një argat e servil i “azilantit” si Betim Gjoshi mundet me thënë që Fatmir Limaj ka qenë kundër UÇK-së!
”Në kohën kur shefi i Betim Gjoshit e i Memli Krasniqit e shiqonte luftën në tv nga Austria, Fatmir Limaj dhe luftëtarët e UÇK-së luftonin për liri a vdekje në mbrojtje të 85.000 qytatarëve në Malet e Berishës të cilëve ju kërcënohej jeta nga regjimi gjenocidal i Beogradit.” ka shtuar ai.
Postimi i plotë:
Vetëm një argat e servil i “azilantit” si Betim Gjoshi mundet me thën që Fatmir Limaj ka qenë kundër UÇK-së!
Në kohën kur shefi i Betim Gjoshit e i Memli Krasniqit e shiqonte luftën në tv nga Austria, Fatmir Limaj dhe luftëtarët e UÇK-së luftonin për liri a vdekje në mbrojtje të 85.000 qytatarëve në Malet e Berishës të cilëve ju kërcënohej jeta nga regjimi gjenocidal i Beogradit.
Nëse të gjithë kanë qenë UÇK-së dhe me UÇK-së, shefi i “betimave” e “memlave” jo që nuk ka qenë UÇK-së dhe me UÇK-së, por ka qenë kundër UÇK-së!!!
Zafa