Zbulohen dorëshkrime unike të Pjetër Bogdanit (VIDEO)

Në Prishtinë sot janë zbuluar disa dorëshkrime dhe dokumente të shkrimtarit, atdhetarit dhe prijësit të madh fetar Pjetër Bogdanit.

Aty u vlerësua fort roli i tij në luftën ndaj pushtuesve osmanë.

Kronikë e zgjeruar nga Klan Kosova