Zemaj: Secili sytë nga Ministria e Qeveria, ju s’po e vendosni maskën e s’po rrespektoni rregullat antivirus

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj përmes një shkrimi në facebook ka thumbuar, ata të cilët po i kanë sytë vetëm nga Ministria e Shëndetësisë e Qeveria./lajme365/

Ai shkroi :

Ju po harroni se s’po vendosni maskën.
S’po respektoni rregullat antivirus.
S’mund t’ju vëmë secilit nga ju nga një polic mbrapa që të disiplinoheni.

Si shoqëri, qytetarë, familjarë, individë, ti je përgjegjës të mos e çon virusin në shtëpi.
Mos na impononi vendosjen e gjendjes së jashtëzakonshme.

Më dhemb shpirti ta shoh Kosovën e mbyllur.

Ministri Zemaj ka shkruar se I dhemb zemra kur e sheh Kosovën mbyllur.

Mos na impononi vendosjen e gjendjes së jashtëzakonshme.
Nuk jemi qeveri represive, por shtet demokratik.
Më dhemb shpirti ta shoh Kosovën e mbyllur.-Armend Zemaj/lajme365/

Postimi i Ministrit:

Secili sytë të Ministria e Shëndetësisë dhe Qeveria. Ju po harroni se s’po vendosni maskën. S’po respektoni…

Posted by Armend Zemaj on Saturday, July 11, 2020

Tags: