Zhduket një 17 vjeçare në Vushtrri

Një person ka njoftuar Policinë e Kosovës në Vushtrri se vajza e tij 17 vjeçare ka dalë nga shtëpia para disa ditësh, dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.

Rasti është nën hetime.