Zhduket një e mitur në Gjilan

Një grua nga Gjilani e ka informuar Policinë e Kosovës se vajza e tij e moshës së mitur është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Sipas raportit 24 orësh të policisë njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.