Zhduket një vajzë e mitur në Prizren

Të hënën (30.09.2019) një grua në rrugën “Mentor Krasniqi” në Prizren, ka njoftuar policinë se vajza i është larguar në drejtim të panjohur.

Sipas raportit të policisë, nëna shqiptare raporton se vajza e saj e mitur është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vend ndodhja e saj.

Rasti është duke u hetuar.