Zhduket një vajzë e mitur nga Prishtina

Të martën rreth orës 17:30 një grua në Prishtinë ka njoftuar policinë se motra e saj e mitur ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Njësitë policore janë duke e hetuar rastin.