Zyrtari i PDK-së pas aderimit të Abdullahut: gjyshi im dhe baba yt i kanë takuar një çelie të vogël të burgut, sot na bashkon një zyre e vogël

Ilir Gashi, zyrtari i PDK-së ka shkruar në lidhje me aderimin në Partinë Demokratike të Kosovës, analistit politik, Faton Abdullahu.
Ai tha se më herët gjyshi i itj dhe baba i Abdullahut janë takuar një çelie të vogël të burgut të madhë në Goli Otok, për kauzën e bashkimit të Shqipnisë, ndersa sot i bashkon një zyrë e vogël bashkë.

Postimi i plotë:
Z. ABDULLAHU,
Nëse gjyshi im dhe baba yt i kanë takuar një çelie të vogël të burgut të madhë në Goli Otok, për kauzën e bashkimit të Shqipnisë, ne sot po na bashkon një zyre e vogël brenda një partie të madhe në Prishtinë, filozofia e secilës do të na mundëson për të quar në vend amanetin e tyre!
Mirë se vjen në familjen tonë politike mik i dashtun!
👍🤟